成考热线:
400-869-6989

2021年山东成人高考高升本英语模拟试题(2)

文章来源:山东成考网2021-06-30 16:29:11 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注

  二、词汇与语法知识

  ( )11. He returned from abroad ______________ that his mother had been badly ill.

  A. heard B. having been heard

  C. having phoned D. having been phoned

  ( )12. __________ with the best students, I still have a long way to go.

  A. Having compared B. To compare

  C. Compared D. Compare

  ( )13.The brilliance of his satires was ______ make even his victims laugh.

  A. so as to B. such as to

  C. so that D. such that

  ( )14. The music of the film _________ by him sounds so ___________ .

  A. playing, exciting B. played, excited

  C. playing, excited D. played, exciting

  ( )15.The worker is ______ in repairing the machine to notice my coming.

  A. too busy B. enough busy

  C. busy too D. busy enough

  ( )16. After _____________ the old man, the doctor suggested that he ___________ a bad cold.

  A. examining, should catch B. examined, had caught

  C. examining, had caught D. examined, catch

  ( )17.I was ______ work last week, but I changed my minD.

  A. to start B. to have started

  C. to be starting D. to have been starting

  ( )18. __________ against the coming hurricane, they dared not leave home.

  A. Warned B. Having warned

  C. To warn D. Warn

  ( )19.Don’t let me catch you ______.

  A. do that again B. to do that again

  C. doing that again D. done that again

  ( )20. In __________ countries, you can’t always make yourself _______ by speaking English.

  A. English-speaking, understand B. English-spoken, understand

  C. English-speaking, understood D. English-speaking, understood

  参考答案:

  二、词汇与语法知识

  11.D 12.C 13.B 14.D 15.A

  16.C 17.B 18.A 19.C 20.C


版权保护: 本文由 山东成考网提供,转载请保留链接: https://www.chengkaoeol.com/gsb/4959.html